en blogg om de dära dagarna

Om morgon stress

by tingeling

Min vackra orchidee som maken införskaffade i förra veckan. Dyr som skamm men vacker som …..

Idag var det dax för utbildning på jobbet. Istället för att vara på jobbet strax efter sju så började utbildningen på sjukhuset vid åtta. Så idag fick jag helt enkelt en extra halvtimmes sovmorgon plus att jag fick förmånen att äta frukost och titta på julkalendern tillsammans med Samuel. Årets julkalender verkar ha potential. Iallafall fick jag en sådan mysig stämningsfull känsla i kroppen. Så idag måste en julkalender införskaffas. Första december! Nu börjar stämningens och njutningens tid.


One Response to “Om morgon stress”

  1. Jag hoppas att det blev en intressant utbildningsdag? Och jag kan bara instämma angående årets julkalender. Den verkar mycket lovande och jag gillar andan av Dickens som svävar över den. Riktig julkänsla.

    Ha en riktigt bra helg och sköt om dig!

    Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress