om ännu mera lister

Posted on

                                                      en list kring trappans ena ben. Rätt krånglig att såga till men det gick tillslut.

ja vad skall man göra så här en torsdagskväll om inte spika lister? Fler principlister. Eller socklar, call it what you want. Jag vågar knappt tänka på hur många år vi levt nu i detta huset med så mycket ofärdigt. Why – liksom. När man väl gör det blir man nästan lite tjurig på sig själv för att man inte tagit tag i det tidigare. Idag har vårat sovrum fått socklar. och ett foder i hallen har satts upp. Det enda som saknas nu är en list som skall vara bakom dubbelsängen (alltså inte det första man gör) och nån på Loppans rum. Så skönt. Ingenting i detta huset är perfekt. Långt ifrån. Men nu börjar det se färdigt ut och enligt mäklaren var det viktigare än att det var perfekt.

Det finns massa saker här som jag skulle satsat på att göra vid om vi hade bott kvar som nu nästa ägare får göra istället. Så mycket som inte är nödvändigt men som skulle fräscha till det en hel del. Hoppas att det inte innebär nått hinder i en försäljning.

Dagen har gått fort och det känns inte alls som om jag hunnit med det som jag önskat. En timmes promenad, handla, fixa lister, måla trappsteg och torka diskbänk. Det låter inte så mycket när man summerar det men kroppen är heeeelt slut. Jag sippar på lite vin och vill helst gå och lägga mig.  Sängen är helt nybäddad och bara ropar på mig. godnatt på er.

                                                  trappräcket skall fräschas till och bli mer vitt än beigegult. Välbehövligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *