om hur man njuter av sista lediga kvällen

Posted on

Efter nästan två veckors ledigt är det dax att återigen kliva upp tidigt på morgonen och bege sig till drömjobbet. Med tanke på sista tidens regnande så har det inte direkt varit så mycket sommarlovskänsla som jag hade hoppats. Jag hade lovat barnen bad, glass och stranden. Nåväl, glass har de fått.

Det känns konstigt idag. Inte det minsta vemodigt som det brukar när ledighet är över och det är dax att börja jobba. Trots att jag bara haft en kortare ledighet så känner jag en liten spirande längtan  efter att komma tillbaka till jobbet. Och det känns riktigt skönt. För det betyder att min brinnande passion fortfarande finns kvar och det betyder allt.  Även om mina tankar vandrar i banor om Norge och liknande för att tjäna pengar så finns passionen för mitt varjedagsjobb kvar och det är viktigt.  Well vi får se om jag säger samma sak imorogn vid fem när jag kommit hem precis. Jag lär ju vara hur trött som helst. Blir alltid det efter en längre ledighet.  Tur det bara är 3.5 veckor tills nästa gång!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *