om midsommar

Posted on

idag är min sista semester dag innan det är dax för att börja jobba igen. Just denna lediga vecka avslutades dessutom med midsommar som pricken över i. och vilken prick sedan. Snarare droppar än prickar för fy sjutton vad det har regnat. Regn regn regn hela midsommar afton och en del av gårdagen också. Midsommarafton då vi hade tänkt att vid två tiden gå ned till det firande som varje år anornas här i lilla byn regnade bort. Det kanske  var folk som var där och firade men jag kände inte direkt för att springa bort i ösregn. istället satt vi hemma tillsammans med mina föräldrar och åt god grillad citronlax, fläskfile, nypotatis sallad med vinegrett, grönsaker och tillslut massa massa jordgubbar. 🙂 Synd att det sista firandet här i det lilla råsa huset skulle vara så fyllt med regn.

Resten av helgen har vi faktiskt inte gjort så mycket heller. En sväng i huset, ett glas vin på kvällen, ett par lådor som packas. Men regnat har det lik förbaskat gjort hela helgen. Så man kan absolut kalla det en mycket lugn och stillsam midsommar. Hoppas ni har haft det bra.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *