om trettiofjärde dagen

 VECKA 6 – HEMMA
034. Hur ser ditt drömhem ut?

Till stor del så som vi bor nu. Det är därför vi kallar det hemma på lyckorna! Som med allting man inte har skapat helt själv från grunden ( om ens det) så finns det alltid saker som lämnar övrigt att önska. Första gången vi kom hit för att kolla var en iskall februaridag för unjefär två år sedan. Från framsidan så var inte huset mycket att önska men innifrån. Ahwmajgaaad. Ett utrymme  och storlek som inte gick at jämföra med nått annat. tre våningar. En fantastisk utsikt. Trädgård som angränsade till parkområde. här fanns möjligheter vi inte hade i vårat råååsa lilla kedjehus . det som saknas här är egentligen ett bättre garage, eller en garageuppfart. Jag hade önskat mig en stor garageuppfart med plats för både bil och husbil, cyklar och med tiden mopeder. Uterummet är stort och fint men i fel riktning. Det borde varit åt andra hållet för nu är det kallt som bara den. Annars är det mesta drömhuset. Vissa saker behöver renoveras och fixas till men andra är perfekta som de är. Min dröm är just det. Ett hus fyllt av möjligheter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *