om trettiofemte dagen

035. Vad tycker du om att andra människor rotar i ditt badrumsskåp när de  lånar toaletten?

Det bekommer mig inte. Där finns inget personligt där som inte tål att visas . Dessutom har vi inget badrumsskåp i toaletten på mellanvåningen. Bara en spegel 🙂 Det är ett litet badrum med endast toalett, ett pyttelitet handfat och en liten minihylla som jag har satt in. Vill folk spana in i de lådor som står i den hyllan och förfäras över att smink blandas med hårfärg, tandkrämstuber, vårtmedel, handkräm, hårspray och hur mycket annat mög som helst och dra sina slutsatser om det så varsågod. Jag har för länge sedan slutat bry mig om vad folk tänker om mig innerst inne. Så länge de inte slänger det i mitt ansikte så klart.  🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *