om 2022

Jag har ofta suttit de sista dagarna ( dagen) på året och summerat vad som har hänt. Analyserat, tänkt tillbaka och funderat över vad som hänt och vart det har lett mig. I år tänker jag inte göra det. Det finns inte mycket från 2022 som jag vill fundera över eller ens minnas. Jag har ältat allt som har hänt fullt tillräckligt och vill inte det minsta analysera det mer. Året som gått har varit det absolut värsta i mitt liv och en enorm sorg. Så mycket tankar på vem jag är och varför livet tog denna vändning.

Jag är färdig med det nu. VIll inte analysera mer. Tänker sluta älta det som varit och försöka att låta det vara. Vill inte tänka tillbaka. Vill fokusera på vad som finns i mitt liv och inte på de som försvunnit. De får gärna fortsätta vara borta för min del. De som sa att de skulle finnas där och sedan inte gjorde det.

Nä låt 2022 rinna ut i sanden, som ett andetag när ljuset blåses ut. För att fokusera på det som är framför. På vad som skall få mig att må bättre. För bra det mår jag fortfarande inte.

Så 2023, bring it on. Låt nya människor och uppgifter komma in i mitt liv.

Jag ser fram emot det.

Och 2022, du skall inte längre finnas i mina tankar.

Punkt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *