om TGIF

Posted on

ja idag är det verkligen så.

Thank. God. Its. Friday.

Jag är personligen helt jäkla superslut. Veckan på skidor tog knäcken på mig, även om kondisen helt klart var bättre i år än förra året. Sen 8-9 timmar i bil hela vägen hem ifrån sälen och jag gick stelare än en 105 åring ur bilen. Nu har jag jobbat en vecka efter det och är helt slut. Fyra långa arbetsdagar. En ledig dag då jag hade kidsen hemma och passade på att stapla sten, såga lister och spika mig på fingret. Aj fanken vad ont det gör.

Nu är det iallafall fredagskväll och jag hoppas innerligt att denna helgen skall räcka som återhämtning. Vi måste nämligen slå på stort och städa iordning, köpa och lägga den sten som saknas på framsidan, städa upp och ordna så att fotografen kan komma på måndag. Hett efterlängtad ledighet efter en intensiv vecka. Hoppas bara att knäna hämtar sig också.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *