en blogg om de dära dagarna

om att få en ny klänning

by tingeling

sötnöt

Idag var dagis stängt och vi fick dela på omsorgen av våran lilla Loppa maken och jag.  På förmiddagen fick hon följa med honom till skolan för när de skulle få veta vad de behövde ändra på sin B uppsats för att den skulle bli godkänd. Får man skriva på tavlan och leka med pappas padda så är det helt ok att följa med till högskolan ett par timmar tyckte Loppan. Sen skulle hon komma till mitt jobb ett par timmar. Men då en inskrivning hade bokat av tiden så fick jag lite ledigt och då passade jag på att boka om resten av patienterna så att jag kunde ta min lilla dotter hem.  Eller hem och hem, först tog vi en liten välförunnad mor och dottertripp på stan vilket inte händer så speciellt ofta. VI åt varsitt happy meal på Donken och sedan skulle vi införskaffa nya trosor till lilla sötnosen. Men istället för bara trosor hittade loppan den finaste klänningen hon nåååågonsin hade sett. I lila så klart som är nya favoritfärgen. Och visst fick den följa med hem.  Så här söt blev vår lilla prinsessLoppa i sin nya söta klänning!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress