om att hinna med allt?

Kvällen före julafton.

Har ni hunnit med allt som ni hade tänkt er? Jag känner mig lugn trots att jag inte gjort det. Men det är inte så mycket som saknas eller som är kvar att göra. Allt julgodiset är fixat. Fudge, polka knäck och vanlig knäck, chokladkola och lakritskola samt rocky road. Skinkan är griljerad och den obligatoriska “kvällenföre skinkmackan” är intagen. Barnen har dekorerat pepparkakshus och för en kvart sedan bad Adrian om att få gå och lägga sig. Det är skönt att ha en unge som är så otroligt trygg i sin säng. Han sover alltid i princip hela natten lungt och tryggt. Samuel och Loppan ville dock stanna uppe en stund till vilket försvårar mitt julstrumpefixande och skattjakts ordnande. Men det får hinnas med det också. Problemet är bara att efter att fixande är jag så otroligt trött att jag inte orkar stanna uppe så länge till.

Julstämning det finns det ingen iår. Men det är okej. Den behöver inte vara där fullt ut, allt behöver inte vara perfekt för att det skall vara mysigt. Det gäller bara att njuta av det som är. Gemenskap och tid att umgås med familjen. Egenligen är det just det som julen handlar om.

God jul på er alla.


2 thoughts on “om att hinna med allt?

  1. God Jul fina Jenn! 🙂 Nej, julstämningen finns inte här heller och jag har verkligen inte hunnit med allt som du gjort. Men det viktiga är ju som du skriver, att faktiskt vara med nära och kära. Hoppas få träffa dig snart och vi hade i alla fall tur med vädret som idag, för solen skiner. Ha nu en jättefin jul med din familj vännen! Kramar, Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *