om trötta kvällar

Jag älskar mitt jobb. Helt klart, överlägset, wow och allt det dära. Men det är en sak som märks så tydligt när jag börjar jobba igen efter en lite längre ledighet. Det är den dära orken som försvinner. Denna veckan har jag bara jobbat fyra dagar men det har varit intensiva dagar fyllda med möten, undersökningar, mailkontakter, övertidstimmar och allt det där som ingår i jobbet. Jag har kört hemifrån innan sju trots att jag börjar kvart i åtta och kommit hem kring halv sjutiden. När jag väl kommer hem är jag ofta så trött att jag spenderar för mycket tid med att bara vara, sitta vid datorn och slösurfa, kramas med kidsen och plocka ur en maskin tvätt. Jag orkar inte riktigt lägga energi på att fixa till en fin bild eller skriva ned det som finns innuti på det viset jag vill att det skall skrivas. Bloggen blir lidande, tankarna och orden stannar kvar inne i huvudet och snurrar runt och så däckar jag på kvällen hur trött som helst.

Jag skulle önska mig lite mer av både och. Lite mer ledig tid hemma och lite mer kvalitet på jobbet. För själen och för orken och kanske mest för familjen. Idag var sista arbetsdagen för iår. Imorgon är det nyår och vi fick helt plötsligt trevliga nyårsplaner! men bäst av allt. det nya året bjuder först och främst på en ledig vecka! Lite beredskap har jag såklart och till det kommer en scrapp och pysseldag samt en fruhippa. sådant som gör livet ljust och glatt.

Men nu. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

ses imorgon


One thought on “om trötta kvällar

  1. Gott nytt år vill jag önska dig redan nu Jenn! Jätteroligt att få lov att lära känna dig här på bloggen och jag hoppas vi kommer ses under 2012. Kramar, Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *