en blogg om de dära dagarna

om känslan av nått nytt

by tingeling

Det behöver egenligen inte vara nått stort även om just detta är det. Stort för oss iallafall. Men den dära känslan av att någonting nytt väntar bakom hörnet känns helt fantastiskt behaglig. Det pirrar i magen och förväntningen stiger i takt med att ännu en kakelplatta sätts upp på väggen i badrummet. Detta nya symboliserar så mycket mer än bara ett nytt badrum. för mig symboliserar det vägen mot lyckorna. Drömhuset  och allt det dära andra som kommer på köpet. Sen är jag väl lite konstig som mår väl av detta renoverandet också 🙂

Få förstår det men det är någonting inom mig som börjar pirra och vibrera när jag ser hur något förvandlas under en renovering och formas fram till nått helt annat. Ibland precis som jag föreställt mig i tanken, andra gånger inte alls men nästan alltid till det bättre. En slags transformation. En längtan.

Det är dax nu. Dax att bryta upp och börja om. Lämna detta som varit bakom oss och påbörja något annat. Den känslan är så stark att den fyller mig inuti med frid. Jag litar till livet nu. Att det skall ge mig det jag behöver för att kunna ge tillbaka så mycket som möjligt. Och det som jag behöver nu är någonting nytt.

                                                                                                             Det ser ljust ut framför oss


One Response to “om känslan av nått nytt”

  1. Maria says:

    Blir så glad över din framtidstro och all glädje! Heja dig! Kram, Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress