en blogg om de dära dagarna

om sjuttiofemte dagen

by tingeling

075. 5 onödiga saker du alltid tar med på resan

HA. Jag kan omöjligt räckan upp fem saker. Bara fem liksom. Jag tar alltid med mig massa för många onödiga saker. Precis som att jag alltid köper för mycket saker, lagar för mycket mat och hamstrar gud vet vad. Kanske har jag svultit eller varit utan precis allt i ett tidigare liv som jag försöker att kompensera för idag för jag tar alltid med mig massa för mycket.

kläder, mat, skor, böcker, saker.

precis som om jag är rädd att någonting gud förbjude skulle ta slut och alla affärerna var för evigt stängda och inga pengar fanns att tillgå.

Jag försöker att bättre mig men det går saaaaakta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress