en blogg om de dära dagarna

om lusten som infaller sig

by tingeling

Det är svårt. På sista tiden har jag kommit in i någon slags flow där jag som vanligt har massvis med tankar, idéer projekt som jag inte vill något hellre än att genomföra. Det liksom bubblar inom mig med snabba luststyrda impulser som jag genast vill genomföra. I vanliga fall är det här inget problem. Jag samlar ihop impulserna och ser vilken av dem som är genomförbar och gör det som fungerar bäst. Men just för tillfället så fungerar det inte alls märker jag. Jag kan liksom inte längre fokusera och ta tag i alla idéer som jag alltid har kunnat tidigare.  De liksom fortsätter att bubbla runt där inne och snarare gör mig frusterad än inspirerad.

Frågan är vad jag skall göra åt problemet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2019 Tingeling | Powered by WordPress