om nitton år

Posted on

ör nitton år sedan låg jag i en säng på sjukhuset. Två dagar in i en igångsättning som inte verkade vilja fungera. Vi väntade på dig. Dig som vi visste skulle komma för eller senare. Imorgon klockan 12.59 är det 19 år sedan som du gjorde din ankomst och förgyllde vår tillvaro.

hela nitton år. Du är vuxen nu. om ett par dagar Såå skall vi tillsammans åka till London. Bara du o jag. Vi skulle går på the Harry Potter experience men tydligen var vi ör sent ute ör biljetterna är slut. Typiskt din mamma att vara ute i sista minuten. det finns inte ord att beskriva hur stolt jag är över dig. Nutton år gammal och på väg mot studenten och vuxenlivet. Snäll och kärleksfull Kommer med kramar när som helst en möter dig. Förra året tog du körkort. Nu undrar du på vart du vill läsa på högskolan, troligtvis Skövde. Du fick mönstra men bedömdes har för dålig kondition, lite sur var du allt till att börja med men nu verkar det inte röra dig i ryggen. Du har jobbat lite som ledsagare, jobbat ett par veckor på härdcervice och funderar på om lagerarbete kan vara det rätta ör dig i sommar.

jag inser att det närmar sig den dagen då du är flygfärdigt och skall ut ur boet. det är dock ingenting jag längtar efter. Åren har gått Så fort så ort. Allt för fort för min del. för nitton år sederna vid denna tiden kom du och gjorde mig till tvåbarnsmamma, livet blev bättre. med en familj. du gjorde oss till något mera.

grattis i morgon på din 19 års dag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *