en blogg om de dära dagarna

om att gå ut och fylla min själ med liv

by tingeling

När det kommer, det dära vårljuset, gäller det att ta vara på det.

När dagen inte längre är grå och fylld med regn och slask så längtar min själ ut. Så kameran får följa med ut i trädgården och leta efter liv. Leta knoppar, bland gräs och växtlighet. Trampa igen några av de dära hålen som sorkarna grävt upp som stör mig så förbaskat, rensa lite löv och visset. Flanera runt i trädgården och längta efter våren. Nu när den helt plötsligt åter är nära.

Kameran får följa med.

Den får dokumentera det som jag önskar skall göras frammöver. Vad som skall grävas, flyttas, planteras, vårdas och ja avnjutas.  Förändringarnas tid kommer alltid med våren. Längtan ut. Viljan och lusten. Nu skall de åter få leva och växa.

Jag fyller på med ljus och liv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2018 Tingeling | Powered by WordPress