en blogg om de dära dagarna

om min artonåring

by tingeling

om två dagar fyller min son arton år. Detta lilla ljuvliga barn som har vuxit upp till en man som jag är så stolt över. Älskade älskade unge. Från den lilla illröda klumpen som landade på min mage en dag i december efter milleniumskiftet har du vuxit upp och blivit en man. En man som jag är stolt över och älskar. Jag har älskat att vara din mamma varje sekund. Även de tuffare stunderna.

Allt från dina glitterögon och smilgropskinder, när du var liten och satt i knäet och kelade mitt öra som bara du kunde. När jag lyssnar på gamla inspelningar eller videos från när du var liten så fylls jag av en himlastormande lycka över allt jag har fått vara med om med dig. Alla godnattsånger bredvid dig i sängen. Alla sagor. Som när vi båda två stortjöt till bröderna Lejonhjärta. Tiden har gått så fort. Arton år.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress