en blogg om de dära dagarna

om när jag ser dig genom fönstret

by tingeling

Idag är jag hemma. Jag har flexat ut lite tidigare från jobbet och sitter i soffan. Det är klarblå himmel utanför men jag är trött. Har antagligen spenderat för mycket av min energi i helgen och nu har den liksom tagit slut. Plötsligt så står du där utanför fönstret. Min fina tonårskille. du knackat lite lätt för att du vill att jag skall komma och öppna för dig så att du kan sätta in din cykel.

glädjefnattet slår mig i magen.

Du ler det nära leendet. Glittrande ögon och tonårsfrilla. Jag vet vad du vill och lämnar soffan direkt och tar mig ut för att öppna för dig. Som alltid möter du mig med ett leende.

Ljuvliga unge. Du gör mig så lycklig. En del av mig och en del av din far men det mesta är DU och bara du.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress