en blogg om de dära dagarna

om denna eviga känsla

by tingeling

Det slår aldrig fel. Så fort som någonting är över kommer den. känslan av otillräcklighet. Känslan av besvikelse och brusten förväntan. Hur mycket jag än har lovat mig själv att inte återigen hamna där.

Idag borde ha varit en underbar dag. En dag av förväntan, glädje och lycka. Den dag då min son tar studenten. Den dag då han är vuxen. När ett helt nytt liv väntar för honom. Men så sitter jag här. Ensam på kvällen efter din student skiva och känner en otillräcklighet. Inte över det som jag inte han med på hem och hus. Jag kan faktiskt inte riktigt sätta fingret på var det är men jag vet att jag måste jobba vidare med det och med känslan. måste lära mig att vara nöjd. glad för det som är. Oavsett förväntan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress