om 2023

den tiden på året igen då det är dax tt reflektera över det som hänt och det som varit. Bra som dåligt. När jag gjorde det samma för ett år sedan så var egentligen det enda som jag ville säga att jag inte ville säga någonting om 2022. jag är inte säker på att 2023 är bättre. Med ett. nytt jobb började jag året. Det har varit höjder och djupa dalar verkligen, i visa avseende drömjobbet och i andra total kaos. Extra jobb som jag älskade som behövde mig men sedan inte behövde mig för att åter behöva mig och sedan inte igen. Helt super trist. från oktober har jag bara jobbat på fasat jobbet och sedan oktober har jag letat efter alternativ.

Ett känsloliv som är lite likgiltigt, ett äktenskap som är superstabilt och tre barn som både fungerar bra och mår dåligt ibland. Livet. jag önskar mig mer ro i själen 2024. Lägger en beställning på det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *