om januaris kyla

Posted on

kallt och fullt av snö. Det har varit tuft väder i flera dagar. snö. blåst, halka och grått. I går var det besvärligt att ta sig till och från jobbet, idag var det bättre. Vissa dagar är man inte alls lika sugen på att pendla till jobb. Sträckan mellan Halmstad och Ängelholm är inte lång men den blir längre när väglaget suger. Full fart på jobbet. Många fina patientmöten, allt från inskrivningar till efterkontroller. Att få gosa med och beundra en nyfödd och hylla och stärka kvinnor där de är i livet är det jag brinner för. Jag lämnar allt i händerna på ödet att se vart jag skall hamna. Jag har lärt mig mycket de sista åren om hur jag inte vill vara. jag är envis på den fronten. Kommer inte att ge mig fören jag har den mottagningen som jag vill jobba på.

Synd bara att det skall skava så mycket på vägen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *