en blogg om de dära dagarna

om att välja sig själv

by tingeling

Denna gången ger jag mig inte. Kommer inte att låta det bero. Är så jäkla trött på att bli dåligt behandlad. Trött på att känna mig utnyttjad. Trött på att bara för att man råkar dela samma genpool så tror man att det går att bete sig hur som helst.

Nope, no more. Känner mig inte sedd eller hörd utan får återigen gå igenom denna känsla och denna situation själv. Så grymt trött på undanflykter, så grymt less på kommentarer om att jag skall vara beredd på att prata och lösa situationen när de andra personerna som orsakat skiten inte själva är det. Denna gången väljer jag mig, jag står upp för mig själv. Är inte beredd på att kompromissa mer.

Det är inte okej att


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2019 Tingeling | Powered by WordPress